ΕΓΓΡΑΦΗ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Δελτίο Τύπου του Συλλόγου "Ποδηλατείν": επισκέπτονται την Κυδιάντα.
 
Μισοί με τα πόδια, μισοί με ποδήλατα.
Όλοι μαζί στη φύση και τη παράδοση!!

Φίλες και φίλοι,
Για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται έχουμε κάποιες πολύ καλές ποδηλατικές προτάσεις. Προτάσεις ελεύθερες σε όλους με μοναδικό περιορισμό την αγάπη για τη φύση, τη παράδοση και τη κίνηση.
Την Κυριακή 9 Απριλίου στις 13:15 το μεσημέρι ξεκινάμε για έναν άλλο οικισμό που κάποτε υπήρχε: τη Κυδιάντα (εγκαταλειμμένο χωριό πίσω από τη Λαγκάδα). Εκεί θα συναντηθούμε με τους φίλους της πεζοπορικής ομάδας για ξεκούραση και μεσημεριανό φαγητό στην εξοχή (ότι έχει ο καθένας!!). Επιστρέφουμε στη πόλη περίπου στις 19:00 το απόγευμα.

Η Χίος έχει υπέροχες ποδηλατικές διαδρομές. Μπορεί να ‘γράφεις’ κάποια. …χιλιόμετρα, μπορεί να ρίχνεις κάποιο ιδρώτα αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε αποζημιώνει. Οι ποδηλατικές διαδρομές που σχεδιάζει το Ποδηλατείν δεν έχουν αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Ακόμα και οι πιο έμπειροι προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και δυνατότητες των φίλων που έρχονται για πρώτη φορά ή έχουν αφήσει το ποδήλατο εδώ και κάποια χρόνια.
Για όσους επιθυμούν λοιπόν συμμετοχή σε μία από τις παραπάνω (ή και στις δύο) διαδρομές μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλ. 6947-941115 (Νίκος). Κοινό σημείο αφετηρίας το ποδηλατικό μας στέκι στην Ελ. Βενιζέλου 3.
 
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το απολαμβάνουμε και το ζούμε!!!
Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκάδας "Η Κυδιάντα" - Λαγκάδα Χίος 82100 - Τηλ: 2271074916
Ο κόμβος ενημερώνει για τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Λαγκάδας "Η Κυδιάντα" και συγχρηματοδοτήθηκε
από τον σύλλογο "Η Κυδιάντα" και την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο προσανατολισμού και εγγυήσεων ΕΓΤΠΕ στα πλαίσια του προγράμματος "Αγροτική Ανάπτυξη, Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 - 2006"