18 Ιούλ 2018

“Τα παιδία παίζει” στη Λαγκάδα, χτίζοντας ουσιαστικές σχέσεις με το χωριό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκάδας “Η Κυδιάντα” πέτυχε τον στόχο του να ενεργοποιήσει τους νέους και να φέρει κοντά του τα μικρά παιδιά

Τα χρόνια περνούν κι όλοι αλλάζουν. Ο πολιτισμός κάνει βουτιά στα βαθιά και κολυμπά στο άγνωστο, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, την πολιτική και την προσωπική μας αδιαφορία. Κι όμως κάτι καλό έχει αρχίσει να γίνεται στη Λαγκάδα τα τελευταία καλοκαίρια. Το στοίχημα που δόθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κυδιάντα» ήταν να φέρει κοντά τους μικρούς, το νέο αίμα και το έχει πετύχει. Με εθελοντές που προσφέρουν, με χαρά, την γνώση και τον χρόνο τους, για ένα μήνα, τα παιδιά θα ενωθούν σε ομάδες δημιουργίας, θα καλοπεράσουν, χτίζοντας σχέσεις και φιλίες που θα αντέξουν πολύ.

“Παιδάκια, μικρά και μεγάλα, σας περιμένουμε σε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Το ξέρουμε γιατί το ζήσαμε κι εμείς, πολλά πολλά χρόνια πριν, και δεν το ξεχάσαμε ποτέ. Το χωριό μας ήταν και θα είναι τόπος αγάπης και ανεμελιάς, γιατί σαν τη Λαγκάδα πουθενά.», αναφέρουν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας “Η Κυδιάντα”. Το πρόγραμμα των Παιδικών Εργαστηρίων για το Καλοκαίρι 2018 έχει ως εξής: